Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
polymorphin
üzenetére
Tapasztalatból tudom, hogy sokak nem is foglalkoznak vele, milyen böngészőt használnak, menjen minden mindenen (ha már egyszer drágán megvették a gépet), így még ha tehetnék, most is IE-ben nyitnának meg mindent. Ezért akarom ezt az ellenőrzést bele, szétesve inkább ne jelenítse meg az oldalt sehogy, helyette egy információs lap, hogy használd ezt vagy azt a böngészőt.
Plusz valamelyik adblockeres Chrome addon-nál láttam olyan opciót egyből kéz alatt, hogy a Javascriptek futását letiltja teljesen. Na erre is fel akarom készíteni.
De leghamarabb maximum csak hétvégén lesz időm ezzel foglalkozni (vagy inkább csak bőven később), ezért is szántam még csak puhatolózó kérdésnek.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest