- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Elnézést. Nem vettem észre a telefonom csinálta.

Nem vettem ki, telefonról csináltam és folyamatosan frissíti az oldalt, és sokszor képtelenség beírni egy szót is.Mivel beillesztést csináltam, igy össze vissza jelolgetett, és próbáltam gyorsabb lenni mint a frissítés.
Valószínű ekkor véletlen töröltem.
Nem vettem észre.
Borzasztó idegesítő így használni. A telefonos progikkal is ugyanez a gond.
Ha billentyűt csatolok akkor nem csinálja, csak amikor a telefon billentyűzetet használom.Vissza írtam a sort és így tökéletesen működik.

Köszönöm szépen. -
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Közben sikerült megoldani, csak nem tudtam meg ide megírni.
Több módon oldottam meg, mind benne van a linkelt kódban.
A legörgetés alatt van egy szöveg, és a box-on kívül 3 szöveg.A te megoldásod hibás, 4ik boxon kívüli szövegnek raktam be, és my3 function-t hívja meg.
hibakód:
"Uncaught TypeError: Cannot read properties of null (reading 'offsetTop')"Azért hagytam benne, hogy meg tudd nézni.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Kezdtem akkor kicsit az alapoktól, példa kóddal.
let finalObj = {//object elemei...'containerNumber' : 800,//object elemei...};let querySelector = document.querySelectorAll('.container .item-container');[...querySelector].forEach(function(container) {let containerNumber = container.querySelector('.number').innerHTML;//innen jönne a feltétel a fenti logika alapján ami a kérdés, most csak egy példa:if (containerNumber < finalObj.containerNumber) {finalObj.containerNumber = containerNumber;}});console.log(finalObj.containerNumber);Nincs sok köze a kódomhoz, mert jóval komplikáltabb, csak hogy szemléltessem mi a feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPHONE AKKU - KIJELZŐ CSERE GARANCiÁVAL!
- Silverstone SST-TX700-G TFX táp
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs