- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Elnézést. Nem vettem észre a telefonom csinálta.

Nem vettem ki, telefonról csináltam és folyamatosan frissíti az oldalt, és sokszor képtelenség beírni egy szót is.Mivel beillesztést csináltam, igy össze vissza jelolgetett, és próbáltam gyorsabb lenni mint a frissítés.
Valószínű ekkor véletlen töröltem.
Nem vettem észre.
Borzasztó idegesítő így használni. A telefonos progikkal is ugyanez a gond.
Ha billentyűt csatolok akkor nem csinálja, csak amikor a telefon billentyűzetet használom.Vissza írtam a sort és így tökéletesen működik.

Köszönöm szépen. -
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Közben sikerült megoldani, csak nem tudtam meg ide megírni.
Több módon oldottam meg, mind benne van a linkelt kódban.
A legörgetés alatt van egy szöveg, és a box-on kívül 3 szöveg.A te megoldásod hibás, 4ik boxon kívüli szövegnek raktam be, és my3 function-t hívja meg.
hibakód:
"Uncaught TypeError: Cannot read properties of null (reading 'offsetTop')"Azért hagytam benne, hogy meg tudd nézni.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Kezdtem akkor kicsit az alapoktól, példa kóddal.
let finalObj = {//object elemei...'containerNumber' : 800,//object elemei...};let querySelector = document.querySelectorAll('.container .item-container');[...querySelector].forEach(function(container) {let containerNumber = container.querySelector('.number').innerHTML;//innen jönne a feltétel a fenti logika alapján ami a kérdés, most csak egy példa:if (containerNumber < finalObj.containerNumber) {finalObj.containerNumber = containerNumber;}});console.log(finalObj.containerNumber);Nincs sok köze a kódomhoz, mert jóval komplikáltabb, csak hogy szemléltessem mi a feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest