- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai #10209 üzenetére
Elnézést. Nem vettem észre a telefonom csinálta.
Nem vettem ki, telefonról csináltam és folyamatosan frissíti az oldalt, és sokszor képtelenség beírni egy szót is.Mivel beillesztést csináltam, igy össze vissza jelolgetett, és próbáltam gyorsabb lenni mint a frissítés.
Valószínű ekkor véletlen töröltem.
Nem vettem észre.
Borzasztó idegesítő így használni. A telefonos progikkal is ugyanez a gond.
Ha billentyűt csatolok akkor nem csinálja, csak amikor a telefon billentyűzetet használom.Vissza írtam a sort és így tökéletesen működik.
Köszönöm szépen. -
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai #10207 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Közben sikerült megoldani, csak nem tudtam meg ide megírni.
Több módon oldottam meg, mind benne van a linkelt kódban.
A legörgetés alatt van egy szöveg, és a box-on kívül 3 szöveg.A te megoldásod hibás, 4ik boxon kívüli szövegnek raktam be, és my3 function-t hívja meg.
hibakód:
"Uncaught TypeError: Cannot read properties of null (reading 'offsetTop')"Azért hagytam benne, hogy meg tudd nézni.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gardaai #10167 üzenetére
Kezdtem akkor kicsit az alapoktól, példa kóddal.
let finalObj = {
//object elemei...
'containerNumber' : 800,
//object elemei...
};
let querySelector = document.querySelectorAll('.container .item-container');
[...querySelector].forEach(function(container) {
let containerNumber = container.querySelector('.number').innerHTML;
//innen jönne a feltétel a fenti logika alapján ami a kérdés, most csak egy példa:
if (containerNumber < finalObj.containerNumber) {
finalObj.containerNumber = containerNumber;
}
});
console.log(finalObj.containerNumber);
Nincs sok köze a kódomhoz, mert jóval komplikáltabb, csak hogy szemléltessem mi a feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest