- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Oké, úgy néz ki, hogy 1 pár nap szívás után, mire rávettem magam, hogy felírom ide, akkor rögtön előjön a megoldás:
A filezillában a fájl átvitelt binary-re kell állítani.Sajnos mivel a fáljok feltöltését nem én végeztem így ebbe nem tudtam beleszólni
Bocsi hogy foglaltam a helyet, hátha valakinek segítség lesz a jövőben. -
Sorvégek. Az egyik szerver valószínűleg Linux-alapú, a másik Windows; ugyanis a data.js a rossz esetben úgy néz ki, mintha a lényegi rész ki lenne kommentezve. (Chrome -> pretty print). Alakítsd át egységessé őket, sőt még jobb, ha a kommenteket //-ről /* */-re cseréled.
A context menü letiltásáért meg kőbalta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocsi hogy foglaltam a helyet, hátha valakinek segítség lesz a jövőben.