- Macrodroid
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fr3eWar
üzenetére
És mindezt nekem magamtól kellett volna kitalálnom, hogy mi a célod, hogy közöd nincs a weboldalhoz, hogy nem szakmai kérdésed van, és amúgy is micsoda szemétláda vagyok, hogy szóvá teszem, hogy semmi köze a topichoz annak, amit kérdezel. OK, vállalom.
Sorry, túl sokan tévednek el. 
De adtál legalább egy tippet: ezt a topicot is át kell nevezni JavaScript topicról JavaScript-programozásra, mert itt konkrétan arról van szó.
És akkor félreértés sincs. 
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fr3eWar
üzenetére
Még jó, hogy az összefoglalóba direkt belerakattam, hogy a JavaScript NEM ugyanaz, mint a Java...
Ezek szerint nem lett túl hatékony. Van Java topic.
Nem értem, minek kell 2014-ben Java appletekkel kinevettetnie magát bármilyen fejlesztőnek, de gondolom ez valami legacy weboldal, amit megörököltél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sorry, túl sokan tévednek el.
És akkor félreértés sincs.
Ezek szerint nem lett túl hatékony. Van