- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
chrome-os konzolra kiíratásnál ilyenek vannak:
{userId: 2, interactionId: 130, userProps: {…}, time: "2020-06-30T10:48:42.403+0000"}
interactionId: 130
userId: undefined
time: "2020-06-30T10:48:42.403+0000"
userProps: {id: 1, name: "C`...
Igen, tutira megegyeznek, mint írtam copy paste volt a java class-ból a ts interface-re. Ha nem egyezik meg az interface ben, akkor jó. Ha megegyezik akkor undefined... ilyet még életembe nem láttam, semmilyen nyelvnél, pedig próbáltam párat
Azért írtam az, hogy más néven küldi, a backend, mert megpróbáltam azt is, hogy más néven küldje.
De a lényeg: ha az interface-ben van az a property deklarálva, ami a beérkező jsonban az első elem, akkor undefined lesz, lásd a fenti konzol üzenetet amiben kiiratom az összes példányt. Viszont hozzá lehet férni, pl egy map()-el. Ha nincs, akkor lesz értéke a konzolüzenetben, viszont a map() undefined-et hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Halo sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Mozilla Firefox
- Subaru topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged