Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Webshopra például mehet, ha a kliens valami nagyon interaktív dolgot szeretne. Alapvetően én úgy gondolom, hogy ez a single page app dolog kliens heavy cuccoknál, vagy pedig for fun hobbi projekteknél éri meg.
Ha mezei de mégis CRUD dolgot akarunk, mint mondjuk a Prohardver lapcsalád, fórummal együtt, akkor arra tökéletes egy Express, egy Laravel vagy Django. Rövid pályafutásom során úgy vettem észre, hogy sokszor csak azért van használva XY dolog, mert csak azt ismeri a fejlesztő (csapat), és akkor automatikusan abba készül valami, holott lehet, hogy tipikusan ágyúval verébre szituáció lesz belőle. (khm Java khm)
De mint írtam szakdogának egy Ng + php api szerintem jófej dolog, bárcsak én is tudtam volna ilyet amikor én írtam a szakdogám.

Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs