Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
https://jsfiddle.net/amdni/xv0q7wra/1/#&togetherjs=jBfuAjbx0j
Az első <opiton> működik, benne vannak az értékek, amit mysql adatbázisból olvas ki.
Azt szeretném, hogy a második <select><option> attól függően hogy milyen érték id van kiválasztva az elsőben, más tábált olvasson majd be az adatbázisba azaz másik php függvény fusson le. Erre gondolom egy if vagy case függvény megfelelne, de nem tudom hogy hogyan vigyem be php-ba azt az értéket, amit kiválasztottam az első <option>-ban, consol-ra ki tudom íratni a kiválasztottat, de a php-be nem tudom átvinni, undifined az érték.Php-ben kell egy beadandót csinálnom, de úgy látom hogy mindenképpen kell javascript hozzá, amihez még nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs