- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
"inf3rno: typescript, dart, coffee, elm.. egyeni preferencia kerdese, szerintem ezek csak akkor hasznosak ha Java-n nevelkedett embernek kell JS kodot irnia. <tapasztalat>"
Személy szerint én annak idején js-el kezdtem, mint script kiddie, és nekem tetszik a TypeScript. Java-t tanultam egy keveset, de inkább az erős oo alap, ami miatt bejön, nem pedig a Java tudás miatt. Te funkcionálisan programozol js-ben, legalábbis a kódjaid alapján, ahhoz gondolom megfelel az a validálási forma, amit használsz. Én inkább az oo fele hajlok, ahhoz meg más eszközök a jobbak, pl TDD, vagy újabban BDD az alap, meg hogy minden sor kód tesztelve van. Ennél a megközelítésnél nekem kifejezetten zavaró, ha típusellenőrzésre kell teszt kódot fecsérelni. Nagyjából ennyi a különbség.
-
inf3rno
nagyúr
"This may not make sense at first but when you start dealing with multiple frames or windows in your script and pass objects from one context to another via functions, this will be a valid and strong issue."
Nekem továbbra sincs értelme. Mármint persze elfogadom, hogy nem működik, mert a böngészőket így tákolták össze, de ez sajna jellemző a kliens oldali fejlesztésre, hogy nekünk kell alkalmazkodni mások hülyeségéhez. Eléggé conformist viszonyban vagyunk a böngészőgyártókkal, nem customer-supplier-ben, hogy DDD-s szavakat puffogtassak. Ez már a kezdetek kezdete óta így van sajnos. Nem véletlenül utáltam meg a kliens oldali fejlesztést, és mentem át inkább szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged