Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Ez ugye egy olyan szkript - szerintem - ahol az aktuális időt figyelembe véve játsza le a midiket. Nincs megadva a szkriptben a lejátszónak hogy mi a lejátszási lista, ergo szerencsétlen nem tudja melyik a következő illetve előző midi. Mondom, szerintem, ha nem így van majd megcáfol valaki. (Ugyan a három midi meg van adva, de egy (azaz) három feltételes részben amelyek közül mindíg csak egy az igaz, tehát a lejátszó úgy tudja egy szám van)
Hogy hogyan lehet neki megmondani milyen számok között lépkedhet, vagyis mi legyen a lejátszási lista, azt nem tudom megmondani, viszont ugyanezen az oldalon amelyről ez a kód van, található több hasonló is. Az 5 és 10 számot lejátszó ugyan véletlenszerűen adja a számokat minden frissítésnél, de ezeket át lehet úgy írni, hogy egy listából kiválasztott midi szólaljon meg. Bár azt hiszem készen is találhatók már ilyen kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest