Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tényleg nagyon komolyak ezek a DevTools-újdonságok! Rengeteget fog számítani fejlesztésnél, debuggolásnál.
Amúgy az a rész vicces, ahol elemzik a jQuery jelenlegi hülyeségeit, amik jelentősen rontják a teljesítményt, és szinte következetesen azt hozzák ki a dologból, hogy használj plain JavaScriptet.
Egyet leszámítva, hogy ne használd a .hide()/.show() metódusokat, mert rohadt lassú, inkább váltogasd az osztályokat az elemen az elrejtéshez/megjelenítéshez - na én ezt speciel régóta követem, pedig nem vágtam, hogy ilyen komoly teljesítménybeli problémák vannak vele, mert szebb is, hogy nem égetődik bele a kódba a display:none; vagy display:block;.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyet leszámítva, hogy ne használd a .hide()/.show() metódusokat, mert rohadt lassú, inkább váltogasd az osztályokat az elemen az elrejtéshez/megjelenítéshez - na én ezt speciel régóta követem, pedig nem vágtam, hogy ilyen komoly teljesítménybeli problémák vannak vele, mert szebb is, hogy nem égetődik bele a kódba a