- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #4392 üzenetére
"Pedig annyiból nem mondott hülyeséget, hogy valóban megakadályozhatja egy form elküldését, ha mondjuk a submit buttonre (buttonökre) van kötve az event handler, és hív egy event.preventDefault()-ot; ugyanígy a linkre is igaz. Mondjuk annyiból nem volt pontos a meghatározása, hogy a metódushívás inkább az eventet érvényteleníti/törli, DE az esemény további felszivárgását nem akadályozza meg. Szóval tulajdonképpen az alapértelmezett viselkedést lehet vele módosítani, úgyhogy nagyon nem lőtt mellé. Vagy csak most hirtelen nekem nem ugrik be, mire gondoltál."
Egyrészt igazad van, mert amit mondott önmagában annyira nem volt hülyeség, de nem is mondtam, hogy hülyeség. Viszont ha ehhez megnézed az adott példa kódját (hopsz most olvastam tovább a hsz-ed, és látom, hogy időközben törölte a kódot), akkor meg láthatod, hogy gyakorlatilag fingja sincs, hogy mit csinál, és mi a különbség az event.preventDefault és egy szimpla return között. Ergo fogalma sincs mit csinál, mire jó, még ha lexikálisan nézve nagyjából ismeri is a preventDefault meghatározását.
A CMS-es megjegyzésemet félreértetted. Arra gondoltam, hogy a CMS kismillió dolgot kérdez le a DB-ből, ahhoz, hogy egy hello world oldalt kigeneráljon. Ez esetében szükséges működés, de nyilván teljesítmény optimalizáláls szempontjából rossz működés. Mondhatni szükséges rossz. De ezt már százszor kitárgyaltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűnyíró topik
- PlayStation 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- iPad topik
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged