- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #4393 üzenetére
Hmm, hát nem tudom sajnos, mi volt az eredeti kódban, így nem tudom, mit csinált rosszul, de mondjuk így segíteni is nehéz az illetőnek, hogy törölte.
Ja, a CMS-es mondatod akkor valóban félreérthető volt, azt hittem, arra gondolsz, amikor egy magát fejlesztőnek tartó valaki behányja inline módon az adatbázisba a kódokat, azt meg ki kell túrni, berakni a HTML-kimenetbe, script-tagek közé, természetesen az inline-sága miatt ez(ek) a kódrészlet(ek) nem is cache-elhető(ek), így a betöltést értelemszerűen lassítja, mivel a böngésző gyorsítótárazását sem tudja kihasználni. Lett volna alapja egyébként, ha erre gondolsz, sajnos láttam már pár ilyen módon megírt, hányadék modult. Miközben persze már a modul írásakor is régen voltak olyan módszerek, amikkel tisztességesen be lehet tölteni a kódokat modulárisan, de fájlokból...
Az az ilyen "nekiesek, hadd szóljon" típusú fejlesztő.
(Aki nem hajlandó eltölteni plusz egy órát a dokumentáció/hasznos tutorialok olvasgatásával, mert haladni akar, cserébe csinál egy kupac szart.)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged