Hirdetés
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem nincs nagy js-lib tapasztalatom, inkább csak vanilla js, de annyi biztos, hogy ennek a kérdésnek nincs értelme. Azért nincs, mert feladattól függ, hogy melyiket kell használni. Van amilyen feladatra ez a jó, más feladatra meg a másik. Itt max annyit tudsz kérdezni, hogy kinek mi jött be, és milyen feladatra használta. Legalábbis szerintem, és a 'zinternet szerint is

-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az angularjs egy agyonhypeolt fos szerintem (pont, mint az almás termékek). Felületesen nézve persze sok mindent tud, és nem is olyan rossz, aztán gyorsan kiderül, hogy ebből is egy kicsit tud, meg abból is, a singleton megvalósítás se feltétlenül nyerő és a többi. Teljesítményben pedig a katasztrofálishoz közelít knockoutjs-el összehasonlítva. Anno komoly knockoutjs tapasztalattal a hátam mögött nekivágtam az angularjs-nek, mert a csapból is az folyt hogy az milyen jó. Aztán pár hét elég volt, hogy kiderüljön, a pistike projektek, meg a tutorialok szintjén tényleg szép és jó, de picit is mélyebb vizekre merészkedve, már nem más mint szopás halom.
Én részemről maradok továbbra is a knockout (egy hónapja jött ki a 3.2-es ami már tudja a komponensek létrehozását, kezelését ala angularjs direktívák) + jquery (ezt mondjuk egyre inkább, egyre könyebben lehet zeptojs-re váltani, vagy plainjs-re) + pagejs (ez csinálja az SPA routingot, kemény 1Kb) kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Videós, mozgóképes topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest