- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerencsére ezeket mind tudja a NetBeans is.
Git-, SVN-támogatás, meg sok egyéb is lehet egy-egy plugin formájában, ha már az egész moduláris. Érdemes a Git toolbart is felrakni hozzá.
Nekem az a bajom a WebStormmal, hogy nem ingyenes. Fizetős, miközben ezeket ingyen tudja a NetBeans és valószínűleg az Eclipse is (csak plugineket kell felrakni hozzá, ami mondjuk a WebStormban alapból benne van), plusz mint a Wikipédiás lapról kiderül, ez a program is Javában íródott, tehát a JVM overheadje ennél is ugyanúgy jelen van, így nem látom, mit tudunk nyerni ezzel a fejlesztőkörnyezettel a másik kettővel szemben. Persze ettől még elhiszem, hogy kényelmes, biztos a különbségek fejlesztés közben derülnek ki. Sokan szeretik a WebStormot JavaScript-fejlesztésre, de érdekelne, hogy milyen pluszt tud az ingyenes alternatívákhoz képest, mert én még nem fedeztem fel olyat, ami ne lehetne pótolható pluginnel NetBeans-ben és Eclipse-ben (én az előbbit szoktam használni gyakrabban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest