Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia. Most sikerült erre visszatérnem.
Leszedtem a példád, írtam hozzá egy klienst, de az a gond, hogy a szerverre eljut az információ
{ name: "akarmi" } , tehát az akarmi eljut a szerverig, sikerül meghívni a wsdl alapján a metódust, de kliens oldalra már nem jut vissza a válasz, ott mindig undefined-ot olvasok :/Most pont ezen vagyok, hogy ezt kijavítsam. Szerintem a wsdl-ben kéne mókolni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nekem nagyon az az érzésem, mint Android kapcsán is, hogy a SOAP egy régi idők letűnt megoldása, amit a mostani eszközökkel már nem kéne erőltetni."
Én is egyetértek a SOAP-os résszel, és amit martonx mond, az is igaz, ahány eszköz/nyelv, annyiféle kimenet, annyiféle idióta hiba.
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy én különösen PHP+NuSOAP-pal való generálgatás során gyűlöltem meg (itt van szenvedéseim egy lenyomata), ezért természetesen már önmagában a PHP is hibáztatható, mint gyengén típusos nyelv (ergo nem lehet vele kattintásra generálni WSDL-t, mint Visual Studio-ban pl. C#-kódból), plusz a NuSOAP is, mint akkoriban elavult, rettentő szarul dokumentált library (nem tudom, most mi a helyzet vele, csak annyit láttam, hogy végül is 2013 júniusában még módosítottak rajta valamit). De az eredeti állításokon ez nem változtat, mert ha másféle library-t használtam, akkor meg más kimenetet kaptam. És akkor meg azt lehetett "debuggolni". Még ez a NuSOAP volt a legkezelhetőbb, amivel AKKORIBAN én találkoztam (azóta nem is SOAP-oztam szerencsére), pedig az elég szomorú (volt akkor mindenképp).De az Androiddal kapcsolatos részt nem értettem, hogy mire érted.
-
martonx
veterán
"a SOAP egy régi idők letűnt megoldása, amit a mostani eszközökkel már nem kéne erőltetni"
Messzemenőkig egyetértek. Nekem a SOAP-pal a legnagyobb bajom, hogy nagyon nem kompatibilis, ahány nyelven, ahányféle SOAP megoldást használ az ember, annyiféle kimenetele lehet a dolognak. Plusz xml-ben kommunikál, aminél a Json már sokkal fejlettebb, tömörebb.
Megérett az elfeledésre, azonban sajnos még mindig rengeteg régi, jól beágyazott cucc ezt használja
-
Jim-Y
veterán
Koszi. Igen ezt megtalaltam en is. Generaltattam is vele. Csak nalam nem sikerult osszeloni a javascriptes service strukturat a generalt wsdl-el:/ Este megnezem a megoldasod. Meg egyszer koszi
megj: nekem is hasonloak az erzeseim a soap kapcsan mint neked. De az lenne a lenyeg, hogy lassak ilyet is:-) Csinaltam restes web servicet is, de azzal nem voltak problemak. Igazan egyszeru volt osszehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megj: nekem is hasonloak az erzeseim a soap kapcsan mint neked. De az lenne a lenyeg, hogy lassak ilyet is:-) Csinaltam restes web servicet is, de azzal nem voltak problemak. Igazan egyszeru volt osszehozni.