Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nekem nagyon az az érzésem, mint Android kapcsán is, hogy a SOAP egy régi idők letűnt megoldása, amit a mostani eszközökkel már nem kéne erőltetni."
Én is egyetértek a SOAP-os résszel, és amit martonx mond, az is igaz, ahány eszköz/nyelv, annyiféle kimenet, annyiféle idióta hiba.
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy én különösen PHP+NuSOAP-pal való generálgatás során gyűlöltem meg (itt van szenvedéseim egy lenyomata), ezért természetesen már önmagában a PHP is hibáztatható, mint gyengén típusos nyelv (ergo nem lehet vele kattintásra generálni WSDL-t, mint Visual Studio-ban pl. C#-kódból), plusz a NuSOAP is, mint akkoriban elavult, rettentő szarul dokumentált library (nem tudom, most mi a helyzet vele, csak annyit láttam, hogy végül is 2013 júniusában még módosítottak rajta valamit). De az eredeti állításokon ez nem változtat, mert ha másféle library-t használtam, akkor meg más kimenetet kaptam. És akkor meg azt lehetett "debuggolni". Még ez a NuSOAP volt a legkezelhetőbb, amivel AKKORIBAN én találkoztam (azóta nem is SOAP-oztam szerencsére), pedig az elég szomorú (volt akkor mindenképp).De az Androiddal kapcsolatos részt nem értettem, hogy mire érted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest