Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szívesen, hogyan oldottad meg végül?
Amúgy megnéztem az oldalt, határozottan jobb, hogy nem JavaScripttel van megoldva.
Fura volt, amikor kikapcsoltam a JavaScriptet, és szétesősebben nézett ki, így már tök korrekt.A menüre emlékeztem, hogy mintha ezen alakítgattunk volna valamit régebben, hogy JS nélkül is menjen, vagy valami kinézettel kapcsolatos CSS-buherát.

Viszont azt tényleg megcsinálhatnád valahogy, hogy legyen némi késleltetés a menüváltásban, ha máshova viszem az egérkurzort, mert ilyen vékonyka menücsík esetében nagyon könnyű "elrontani" a navigációt, és más fölé vinni az egeret, és biztos más is belefut, az meg nagyon sokat ront egy oldal összképén, ha van egy ilyen frusztráló dolog - a menü meg elég fontos része egy oldalnak (meghatározza, hogy egy felhasználó hogyan tud egyik oldalról a másikra lépegetni, így kiemelt fontosságú).
Például a Rólunk felirat almenüire szeretnék kattintani, és nagyon könnyű vagy túlzottan fölé- (a fejlécben látható logóra, ami szintén link) vagy alá- (valamelyik akciót hirdető linkre) vagy melléhúzni (pl. másik menüpontra) az egeret, és akkor máris nem tudom elérni az almenüpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fura volt, amikor kikapcsoltam a JavaScriptet, és szétesősebben nézett ki, így már tök korrekt.