- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #3685 üzenetére
Márpedig valamit biztosan rosszul számolsz. Írtam egy fiddle-t, kipróbáltam több időzónára állítva a gépemet (persze mindig újraindítva a Chrome-ot), és a timestamp mindig ugyanazt az eredményt adja vissza. A timezoneOffset változik - ami egyébként a mi időzónánkban negatív, azaz adja magát, hogy kivonni kell a mi zónánk idejéhez.
Az epoch idő konverziót meg itt ellenőriztem. És nekem végig jók lettek a számok.
Namost a Google Timezone API-t nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni, de megvizslatom mindjárt
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest