- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
wolandino #2399 üzenetére
Hmm, mondjuk sztem azért, mert előbb így írtam:
$(":input").on("click", function () {
// ...
});
viszont ide nem írtam selectort, az utóbbiba már igen:
jQuery("body").on("click", ":input", function () {
// ...
});Ja, amúgy jótanács, amivel időt spórolhatsz: ha van egy új kód, amit előbb tesztelni akarsz, úgy, hogy egyből lásd a hatását (egyáltalán jó-e, amit csináltál), anélkül, hogy fájlba kéne mentegetni, majd frissítgetni (olykor Ctrl+F5 nyomogatásával, hogy ne cache-ből kotorja elő), akkor pl. Chrome-ban nyomj egy F12-t vagy Ctrl+Shift+I-t, aztán kattints a konzol fülre, és ide egyből másold be az új kódodat, majd nyomj egy Entert, és itt általában egyből látható, működik-e a kód, vagy van valami szintaktikai vagy egyéb hiba. Ha itt írod meg a többsoros kódot (én is szoktam), akkor Shift+Enterrel tudsz sortörést belerakni, a normál Enter egyből elküldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest