Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
wolandino #2399 üzenetére
Hmm, mondjuk sztem azért, mert előbb így írtam:
$(":input").on("click", function () {
// ...
});
viszont ide nem írtam selectort, az utóbbiba már igen:
jQuery("body").on("click", ":input", function () {
// ...
});Ja, amúgy jótanács, amivel időt spórolhatsz: ha van egy új kód, amit előbb tesztelni akarsz, úgy, hogy egyből lásd a hatását (egyáltalán jó-e, amit csináltál), anélkül, hogy fájlba kéne mentegetni, majd frissítgetni (olykor Ctrl+F5 nyomogatásával, hogy ne cache-ből kotorja elő), akkor pl. Chrome-ban nyomj egy F12-t vagy Ctrl+Shift+I-t, aztán kattints a konzol fülre, és ide egyből másold be az új kódodat, majd nyomj egy Entert, és itt általában egyből látható, működik-e a kód, vagy van valami szintaktikai vagy egyéb hiba. Ha itt írod meg a többsoros kódot (én is szoktam), akkor Shift+Enterrel tudsz sortörést belerakni, a normál Enter egyből elküldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest