Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
wolandino
üzenetére
Hmm, mondjuk sztem azért, mert előbb így írtam:
$(":input").on("click", function () {
// ...
});
viszont ide nem írtam selectort, az utóbbiba már igen:
jQuery("body").on("click", ":input", function () {
// ...
});Ja, amúgy jótanács, amivel időt spórolhatsz: ha van egy új kód, amit előbb tesztelni akarsz, úgy, hogy egyből lásd a hatását (egyáltalán jó-e, amit csináltál), anélkül, hogy fájlba kéne mentegetni, majd frissítgetni (olykor Ctrl+F5 nyomogatásával, hogy ne cache-ből kotorja elő), akkor pl. Chrome-ban nyomj egy F12-t vagy Ctrl+Shift+I-t, aztán kattints a konzol fülre, és ide egyből másold be az új kódodat, majd nyomj egy Entert, és itt általában egyből látható, működik-e a kód, vagy van valami szintaktikai vagy egyéb hiba. Ha itt írod meg a többsoros kódot (én is szoktam), akkor Shift+Enterrel tudsz sortörést belerakni, a normál Enter egyből elküldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő