- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"IE alá fejlesztek"
És?IE alatt is a getElementById való arra, hogy adott id-vel rendelkező elemet lekérjünk.
Ha a Google-ös találatokat bizonyítéknak szántad, az nem jött be, mivel ahogy te kerested, idézőjelek nélkül, az minden lószart megtalál, azt is, ha egymás után szerepel szóközzel így: "document all", "document's all", stb.
Így a jó az összevetés, ha már homár:
"document.getElementById" - "Nagyjából 31 000 000 találat"
"document.all" - Nagyjából 7 940 000 találatCsupán 23 millió körüli előny a "document.getElementById" javára.
Ha már ezzel akarunk bizonyítani... bár nem mintha ez érv lenne, sőt...Nem mindig az a segítség, ha egy az egyben leírunk valakinek kódokat, főleg, ha fogalma sincs, miről van szó. Ettől függetlenül ha visszakeresel a topicban, elég sok konkrét kódot írtam már le emberkéknek segítségből, olyanoknak, akiknek érdemes, mert látszik, hogy valóban foglalkoztatja őket az adott probléma, és nem csak azt várják, hogy az ő beböffentésére mindenki ugráljon.
"lesz*rom?"
Akkor meg miért sértődsz meg egy kritikán?"nem, mást meg nem irritálok lényegtelen bejegyzéssel"
Ha az én hozzászólásomra céloztál így nem túl egyenes módon: szerintem nem lényegtelen hozzászólás az, ami hibás szakmai írást kritizál vagy korrigál érdemben.
De persze van, aki nem bírja a kritikát, még akkor sem, ha hibázik. Az ember nem tudhat mindig mindent helyesen, és nem gyengeség beismerni, ha valamit esetleg más jobban tud. Ezt a tanácsot én is megfogadom, ha írok valami topicba, és korrigálják az esetleges hibáimat a hsz.-emben, nem sértődöm meg rajta.
Nem kell mindent egyből támadásnak venni.Ja, és a legfontosabb: igen rövid és tömör választ kaphatsz itt arra, hogy miért is NE használd a document.all-t: [link]
"document.all is a proprietary Microsoft extension to the W3C-standard. (B)getElementById (/B)is standard - use that.""document.all() is a non-standard way of accessing DOM elements. It's been deprecated from a few browsers. It gives you access to all sub elements on your document.
document.getElementById() is a standard and fully supported. Each element have a unique id on the document."
Magyarul a document.all NEM szabványos, elavult, helytelen a használata.
A document.getElementById szabványos és teljes körűen támogatott a normális böngészők által.Tanulság:
senki ne használja a document.all-t.
Teljesen mindegy, hogy IE-re vagy más böngészőre fejleszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- Netflix
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged