- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
mandleee
üzenetére
Nem maradtál le sok mindenről, lényegében megfogalmaztad, mik íródtak ott le. Csak némi kiegészítés:
1. pont: Tökéletesen egyetértek.
2. pont: Ez attól függ. Ha ugyan olyan a projekt, csak a köntös más / vagy egyes egyedül vagy a saját rendszered használatára, akkor probléma nélkül újra felhasználható, amennyiben hozzáad és nem elvesz az értékéből (vagyis nem lesz az adott projekt hibás a régi rendszertől). Lehet, ezt nem tudtam megfogalmazni pont úgy, ahogyan a fejemben hangzik, de remélem átment a szövegen keresztül a gondolat
3. pont: Ezzel is egyetértek.
4. pont: Ezt viszont átfogalmaznám. "Ha keretrendszert használsz" helyett szerintem "Ha tudsz keretrendszert használni" jobb megoldás. Fentebb ugyanis írtam róla, hogy a használat nem feltétlen egyenlő a tudom azt is, hogyan működik-el. Anélkül meg ugye sokat nem ér.Én magam nem dolgoztam még külső keretrendszerrel önálló projektnél, dolgoztam azonban csapatban olyan oldalon, ahol az alapokat keretrendszerekre építették. Megjegyzem, ez éppen egy Webshop volt. Én dolgoztam az oldal blog részén, és kimondottan probléma volt, hogy az alapokhoz nem szabadott hozzányúlni, a végeredmény pedig pont emiatt nem nyerte el a tetszésemet. Ez főként a megjelenésre vonatkozott. Itt jött képbe a saját kis turpisság, ugyanis a blog megnyitásakor lefutott egy kis scriptem, ami hatástalanította az összes többi, nekem nem kellőt

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest