-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandleee
tag
Sajnos lemaradtam az elejéről a moderáció miatt. De egy kis szösszenet a keretrendszer vs egyedi kód.
- Nem lövünk ágyúval verébre
- A problémára megoldást kínálunk, nem pedig azt az XY keretrendszert használjuk, amit az előző projektben. Kivéve ha van 6 XY keretrendszerhez értő kolléga, mert akkor ésszerű lehet azt választani.
- Piacról egyszerűbb felvenni XY keretrendszerhez értő kollégát, mintha egy saját belső keretrendszerhez kéne betanulni.
- Ha keretrendszert használsz, értékesebb piaci tudásra teszel szert, mint egy belső rendszerrel.Ha a probléma egy egyszerű saját kis JS-el megoldható, akkor nem kell egy óriás libet behúzni, lásd első pont. Bugot fog tartalmazni mindegyik fw, viszont egy népszerű frameworknél hamar jönni fog rá javítás. Ha probléma akad, gyorsabban találsz rá megoldást google, stackoverflow segítségével.
Volt szerencsém mindkettőhöz, ugyanúgy lehet jó belső tool, de lehet szar kód egy keretrendszerrel, fordítva is. Nem ezen múlik. Én viszont keretrendszerrel indulnék neki, kivéve ha lásd 1. pont
Ami nekem most nagyon tetszik, az az Astro.js. Ha nem akarsz lib-et behúzni, akkor csak írsz hozzá egy kis JS-t, de ha valahol kéne, akkor csak annál a komponensnél használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Pixel 8
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest