- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Engedelmeddel írnék néhány feedbacket a kódhoz:
HTML:
A `big` HTML tag obsolete, nem javasolt a használata
<input type="button" /> helyett inkább használjunk <button>-t.
Nem szerencsés, ha a `name` attribútom ugyanaz több input elemnél is, mivel esetleges szerveroldali feldolgozásnál ez azonosítja az egyes elemeket.JS:
var helyett ajánlott let vagy const használata
Személyes preferencia, de szerintem nem mindegy, hogy JS-ből milyen módon kérdezed le a DOM elemeket. Pl. te class alapján teszed, én ezt akkor tenném, ha pl. a class-t akarom módosítani. Ebben az esetben inkábbdocument.querySelectorAll('input[type="checkbox"]')
-ot használnék (így pl. már eleve ki van szűrve minden input, ami nem checkbox).A for ciklus helyett megcsináltam array műveletekkel: fiddle
+1: érdemes jól formázottan tartani a kódot, sokat segít az olvashatóságon (a JSFiddle tudja automatikusan a jobb felül lévő Tidy gombbal).
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest