- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Üdv!
Egy popupot szeretnék megoldani, ami kattintásra megnyílik, a benne lévő gombbal bezáródik, illetve azt szeretném, hogyha mellé kattintok, akkor is záródjon be, de ha magára a popupra (a popup területére), akkor ne történjen semmi (ne záródjon be)
Odáig jutottam, hogy a popup szinte csak CSS alapon működik. Piros területen van egy link, arra ha rákattintok, akkor megnyílik a popup div (zöld színnel). A bezárást úgy oldottam meg, hogy a szülő divnek (piros színnel) adtam egy ilyen értéket, hogy:
<div id="parent" onclick="location.href='#';">
Ezzel az a gond, hogy a popup területén is érvényesíti magát.[A kód és a működés itt tekinthető meg]
Próbáltam azt is hogy a children divnek
onclick="return false;"vagyonclick="location.href='#children';"értéket adok , de akkor is a parent divben megadottonclick="location.href='#';"érvényesül, azaz "bezáródik" div.Ötletek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - Első tulaj, dobozában
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest