- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Üdv!
Egy popupot szeretnék megoldani, ami kattintásra megnyílik, a benne lévő gombbal bezáródik, illetve azt szeretném, hogyha mellé kattintok, akkor is záródjon be, de ha magára a popupra (a popup területére), akkor ne történjen semmi (ne záródjon be)
Odáig jutottam, hogy a popup szinte csak CSS alapon működik. Piros területen van egy link, arra ha rákattintok, akkor megnyílik a popup div (zöld színnel). A bezárást úgy oldottam meg, hogy a szülő divnek (piros színnel) adtam egy ilyen értéket, hogy:
<div id="parent" onclick="location.href='#';">
Ezzel az a gond, hogy a popup területén is érvényesíti magát.[A kód és a működés itt tekinthető meg]
Próbáltam azt is hogy a children divnek
onclick="return false;"vagyonclick="location.href='#children';"értéket adok , de akkor is a parent divben megadottonclick="location.href='#';"érvényesül, azaz "bezáródik" div.Ötletek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest