- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi gond azzal, ha itt kérdezel, hiszen ez a JavaScript topik, jó helyen vagy.
Én is így kezdtem, sok évvel ezelőtt, lenyírtam agyilag jópár fórumtársat egy másik fórumon mire megértették, hogy mit is akarok, hiszen én magam sem tudtam igazán.
W3school az "elmegy" kategória.
Ha elakadtál egy kóddal, nyugodtan illeszd be, vagy, ha hosszú akkor linkeld pastebinről vagy gist.github.com ról.
Ha elméleti kérdésed van, akkor kérlek írd le pontosan, hogy mit szeretnél csinálni, hol, hogyan, meddig jutottál, mi a végcél, hátha van egyszerűbb megoldás is, mint amerre elindultál.
Ha van egy meglévő oldalad akkor a fetch API minden modern böngészőben benne van, azzal tudsz lekéréseket indítani, nem kell külön betölteni semmilyen kliens könyvtárat.
Javaslom a böngésződben a fejlesztői konzol használatát, ott egyből ki is tudod próbálni a kódokat, vagy codesandbox, codepen és hasonló online oldalakat is használhatsz, itt el tudod menteni a kódodat, és tudod linkelni ide, ha segítséget kérsz.
Tehát akkor most kérlek írd le, hogy honnan próbálsz lekéréseket indítani, nézz utána a fetch apinak, és azt is írd le, hogy milyen oldalt próbálsz lekérni.
Googleban támpont lehet mondjuk egy "ajax fetch" keresés.
Értjük, hogy le akarsz kérni HTML tartalmat egy másik oldalról, de nem tudjuk milyen környezetben próbálkozol, meddig jutottál, mit tudsz, mit nem tudsz, mit próbáltál, mit nem, mi az amit le akarsz kérni...
Ha nem ragaszkodsz mindenáron a böngészős környezethez, akkor Node.jsben sokkal nagyobb szabadsággal dolgozhatsz. Bármit, bármikor, bárhonnan lekérhetsz, feldolgozhatsz, nincsenek böngészős szigorítások, CORS és társai.
Azért is jó lenne tudni, hogy mit és honnan akarsz lekérni, mert lehet, hogy van egy JSON REST APIjuk, és nem kell a HTML parsolással bohóckodnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest