Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
"Ha csak a HTML kódot akarod, akkor nyomj egy tetszoleges oldalon egy jobbklikket és View Page Source vagy Inspect "
Hát ez JS ismeret nélkül is nyilván egyértelmű, de mint említettem, nem akarom hogy a böngi ehhez betöltse előbb az oldalt.
"Ha válaszolsz a legeslegelső kérdésemre, akkor többet tudunk segíteni."
Írtam, hogy a w3schoolon próbálgatok példákat + saját ötleteket nyilván, de nem vagyok webmester és programozó, nem értek a webtechnológiákhoz, egyszerűen csak érdeklődöm a témában és szeretnék bizonyos dolgokat megoldani elképzelés szerint...
Az alap gond tehát itt keresendő, nem tudom mivel mit és hogyan lehet, mik a határok és korlátok. Ezért jövök egy fórumra érdeklődni és nem íratkozok be 100 ezrekért egy suliba, mert az nem éri meg és olyan mélységig nem is érdekelne + nem ezzel akarok foglalkozni és pénzt keresni. Viszont mindig azt kapja az ember általában, hogy miért nem érdeklődik, kérdez és jár utána, hisz sokan hasonlóan már eljutottak komoly webtervezői státuszba is. Nekem elég csak pár egyszerű dolog, nem török a magaslatokba. Ennyi. Ha tetszik ilyen egy a témában félművelt érdeklődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest