Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem tudom mit takar az az ng2-re tervezve, ezért max csak általánosságban tudok írni róla. Alapból a React view framework, én UI-nek bootstrap-at használtam és ennyi. Ezenkívül gondolom van egy API amin kommunikálnak a szerverrel. Mivel a React önmagában (best practice) nem képes erre ezért szükségetek lesz egy Redux-ra is. Ezt még lehet bolondítani Relay, GraphQL stb dolgokkal, de szvsz totálisan felesleges. Van a Redux amiben nem XMLHttpRequest-et használsz hanem Axios-t ugyanis ebben az esetben promise-t kapsz a Redux action-ben és a Redux-promise segítségével ezt tényleges response alakítod, vagyis a redux alakítja. Alapjában minden npm package-nek megtalálható a React optimalizált változata ami a legtöbb esetben csak egy új Component, szóval használhatod az eredetit is, de érdemesebb a component változatát, pl.: chartjs esetén a react-chartjs-2. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GL.iNet OFF topik
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest