- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panhard
tag
Értem. Utána fogok olvasni.
Így már csináltam lekérést, csak itt adatokat kértem le, integer számokat jsonban. De ennél a megoldásnál a php-ben is van egy json encode, ami az adatokat json formátumúra alakítja.$.getJSON("data.php?idx1=".$parameter1."$idx2=".$parameter2, function(data) {
document.getElementsByClassName("aaaa")[0].textContent = data.egy;
document.getElementsByClassName("aaaa")[1].textContent = data.ketto;
document.getElementsByClassName("aaaa")[2].textContent = data.harom;
});De most egy komplett táblázatot kellene, ami a php kimenete. Gondolom ezt nem szerencsés json formátumúra alakítani, mert a html oldal nem fogja megjeleníteni helyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - Windows, Office elképesztő leárazással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő