Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Azt nézem hatalmas különbség nincsen, csak annyi, hogy streamelhetővé teszi browserify-t. Elméletileg enélkül is működnie kellett volna sima callback-el. Így azért szerintem sokkal szebb, hogy tudja a gulp src-t használni, és nem kell glob-ot meg ilyesmiket beletákolni a kódba. Majd ha kipróbálom babel-t, akkor visszatérek ehhez. A webpack-re azt mondják, hogy babel-el gyorsabban csomagol, meg hogy kisebb a minified fájlméret is. Azért nem olyan egyszerű belőni, mint a browserify-t.
Karmával van tapasztalatod? Azzal küzdök, hogy gulp task-el szervert indítsak, ami nem záródik be a gulp task végén sem. Gondolom child process-be kellene tenni valahogy, és belőni daemon-nak a child process-t. Egyelőre idáig jutottam:
var karma = require("karma"),
gutil = require("gutil");
module.exports = function (done) {
var server = new karma.Server({
configFile: "../../../karma.conf.js"
});
server.on("browser_error", function (browser, err) {
gutil.log("Karma Run Failed: " + err.message);
throw err;
});
server.on("run_complete", function (browsers, results) {
gutil.log("Karma Run Complete: " + results.failed ? "Some of the Tests Failed" : "No Failures");
done();
});
server.start();
};module.exports = function (config) {
config.set({
basePath: __dirname,
frameworks: ['jasmine'],
files: [
{pattern: 'src/nodelist.js', included: true},
{pattern: 'tests/*.js', included: true}
],
exclude: [],
reporters: ['progress'],
port: 9876,
colors: true,
logLevel: config.LOG_INFO,
autoWatch: true,
browsers: ['Firefox'],
captureTimeout: 6000,
singleRun: false
});
};Az a kínja most, hogy a teszt futása közben megakad az egész a singleRun: false miatt. Gondolom ezt a részt valahogy ki kellene szervezni child process-be, aztán megpingelni a szervert, hogy fel van e lőve. Ha igen, akkor meg hagyni, hadd dolgozzon. A gond csak az, hogy elvileg ezt a karma magától megteszi. Szóval nem tudom, hogy melyik részt lenne érdemes child process-be tenni, és hogyan kommunikálni vele. Láttam, hogy van olyan, hogy karma client, lehet, hogy a szervert miután a child process-be tettem csinálni kell egy client-et, ami majd kommunikál vele. Gondolom a fájl frissítéseket az autoWatch automatikusan megcsinálja, szóval azzal a részével nem lenne gond. Hát egyelőre zavaros, dokumentáció meg általában nem nagyon van ilyen mélyebb dolgokról. Majd feltúrom a kódot, aztán lesz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi