- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Érthető jetarko kolléga álláspontja. (Erősen) típusos nyelvekből érkezve elsőre borzasztó idegesítő tud lenni a gyenge típusosság, időbe kerül, míg az ember megszokja. Épp ezért a PHP-val összevetni, hogy ahhoz képest szerinted milyen csudajó, pont nem jó példa, mivel az is gyengén típusos nyelv.
Mondjuk ha valaki színtiszta Javázás/C#-ozás/C++/stb. után kerül a JavaScript világába, akkor egy JS-kód rohadt zavaró lehet a szemnek. Ettől még JavaScriptben is lehet szép kódot írni, de szerintem sosem lesz olyan kellemes "külsőre", mint mondjuk egy jól kinéző C#-kód. Nyilván ez szubjektív, szerintem így van.
Alapvetően a gyengén típusos nyelveknek nagyon is megvan a maguk szerepe, a probléma általában szerintem az lehet velük, hogy sokakat sarkall spagettikód írására. Ettől még erősen típusos nyelvben is lehet borzalmasan gusztustalan kódokat írni, de mondjuk aki ilyen problémáktól szenved, valószínűleg nem egy kódmágus, és azt legalább a fejlesztőkörnyezet figyelmezteti, hogy valamit szarul csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest