Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
jetarko
üzenetére
Én most ezt használom úgy, hogy most fejlesztem tovább a "nem is értem h miért akarják rátolni ezt szerver oldalra is" tudásomat. Amúgy nem akarják hanem már rá is tolták, és szerintem bár én is a "Nagyon JS kezdő létemre írom" kategóriába esek, de szerintem ez a MongoDB-s téma nagyon jó és hasznos. Én MeteorJS-t használok és az, hogy egyszerre lehet két helyen adatbázisba menti (kliens és szerver oldalon), hatalmas nagy előrelépés, és amit eddig Ajax-al PHP-val és JS kombóval lehetett megoldani azt most simán egy nyelvvel meg lehet csinálni, és sokkal rugalmasabb webalkalmazásokat lehet készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest