- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Egyrészt nem értelek mit szeretnél, mi a problémád?
A 2.-dik példa bővítése a kérdés több fájlból. Van egy fő fájl, amihez behúzom a modulokat, ezt a részét nem tudom, hogy lehet megoldni.Nem lehetne valahogy az alapoktól kezdve, mi lenne ez a program, mi a szerepe a ko-nak benne, kb. hogyan strukturálnád a ko-t, leírnod, hogy mit is szeretnél?
A program egy dummy program lenne, hogy hogyan épül fel egy "nagyobb" single page app, sajnos ilyen tutoriálok nem nagyon vannak neten. Codeschool oldalon kipörgettem 4 js tanfolyamot is, de csak kis példák vannak benne.
A ko úgy kapcsolódik ide, hogy az oldal teljesen dinamikus lenne, ha valamire kattintok, módosítok, akkor az oldal többi része is módosuljon.
Jelenleg volt/van egy kisebb projektem, ahol jquery-vel több 100 sor az on(), trigger() függvény, ezeket pedig egy ko-val egyszerűbb lenne felépíteni.A ko struktúra nagyjából úgy lenne, hogy lennének a modeljeim, amiben leírom, hogy milyen attributumok vannak az adott modelben, validációk, összetett attributumok.
Illetve lennének mellette a viewModel-ek, amik a megjelenítést befolyásolják. Itt lennének a fenti példából kiindulva egy fő store modell, ami lényében az index action lenne. Ezt látja ha belép az oldalra és nem csinál semmit sem. Ezen kívül lenne mondjuk egy kosár, meg details megjelenítés is. A details alatt mondjuk hozzászólások.Másrészt kizártnak tartom, hogy e témában bármi is legyen a problémád, ahhoz prototype-ot kellene használnod.
Én úgy tudom, hogy "funkció alapú osztályt", csak prototype-al tudom bővíteni, de lehet én tudom rosszul.Bocs a sok kérdés miatt, de teljesen homály számomra ez a rész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest