- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4083 üzenetére
Na igen ez így tiszta, pont ezt akarom ezért született meg a kérdés, mert egy bizonyos class összes elemére akarok handlert rakni, tehát cikluson belül vagyok, csak az olvashatóság miatt hagytam ki. És pont azért ez a kérdés, mert nem akarom anonim függvényeket használni, mert az mindig létrehozna egy új függvény objektumot. Amit mivel ciklusban vagyok, szeretnék elkerülni.
Az lenne a lényeg, hogy a handlernek, amit a click eseményre kötök, tudjak saját paramétereket átadni.
item.addEventListener('clck', csodalatosEventHandler -> na ennek akarok paramétert megadni. Ugyanis ezt a függvényt újrahasznosítanám később is.
Készítettem egy példát:
Vagy akkor úgy lehet csak, ahogy írtad is? : [link] Ez azért nem tetszik, mert ha más paraméterrel akarnám meghívni az evHandlert akkor annyiszor kéne egy új forwarder :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tálcán kínálja a legkisebb Arrow Lake-S modelljét az Intel
- OLED TV topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest