- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu
tag
Sziasztok.
Már jó pár napja szívok a MSXML2.XMLHTTP objectel. Egy server válaszát szeretném eltárolni vele. Össze is jön, viszont a server iso-8859-2 kódtáblát használ. Az így elmentett karakter sorozatban lévő ékezetes betűk helyén ismeretlen karakterek szerepelnek. Egy megoldást találtam, ha a választ lementem fájlba és utána kódtábla konverzióval visszatöltöm, akkor minden helyre áll:
Bővebben: link
Ám, ha szeretném kikerülni a fájl mentést, akkor már nem működik. Ugyanez jelenség, ha a ResponseText-et mentem el. Próbáltam írni egy karakter konvertálót, de valamiért az ékezetes betűk utáni karakterek is eltünnek?!Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest