- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu
tag
Sziasztok.
Már jó pár napja szívok a MSXML2.XMLHTTP objectel. Egy server válaszát szeretném eltárolni vele. Össze is jön, viszont a server iso-8859-2 kódtáblát használ. Az így elmentett karakter sorozatban lévő ékezetes betűk helyén ismeretlen karakterek szerepelnek. Egy megoldást találtam, ha a választ lementem fájlba és utána kódtábla konverzióval visszatöltöm, akkor minden helyre áll:
Bővebben: link
Ám, ha szeretném kikerülni a fájl mentést, akkor már nem működik. Ugyanez jelenség, ha a ResponseText-et mentem el. Próbáltam írni egy karakter konvertálót, de valamiért az ékezetes betűk utáni karakterek is eltünnek?!Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest