- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Hello!
Nemrég felmerült egy olyan gondom, hogy el akartam érni CSS stílus értékeket JS-el de úgy hogy nem egy meglévő elem stílusát vizsgálom. Meg is találtam hogy el lehet érni, de elég hosszadalmas mire hozzá lehet jutni a kívánt értékhez. Keresgettem jQuery-ben valami szép megoldást rá (vagy nem jQuery-ben), de nem nagyon talátam. Úgyhogy csináltam egy kis plugin-t, ami a beadott selector szerint megkeresi az ahhoz tartozó stílusokat. Akinek van kedve nézze meg és lehet közreműködni is akár, mert lehet még javítani/plusz funkciókat bele tenni.
+ részben ennek segítségével elkészült egy sportversenyeknél használt csoport és bracket készítő bundle-öm. Akinek netán ilyenre lenne szüksége.

</self-reklám>

Új hozzászólás Aktív témák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Arc Raiders
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest