- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Hello!
Nemrég felmerült egy olyan gondom, hogy el akartam érni CSS stílus értékeket JS-el de úgy hogy nem egy meglévő elem stílusát vizsgálom. Meg is találtam hogy el lehet érni, de elég hosszadalmas mire hozzá lehet jutni a kívánt értékhez. Keresgettem jQuery-ben valami szép megoldást rá (vagy nem jQuery-ben), de nem nagyon talátam. Úgyhogy csináltam egy kis plugin-t, ami a beadott selector szerint megkeresi az ahhoz tartozó stílusokat. Akinek van kedve nézze meg és lehet közreműködni is akár, mert lehet még javítani/plusz funkciókat bele tenni.
+ részben ennek segítségével elkészült egy sportversenyeknél használt csoport és bracket készítő bundle-öm. Akinek netán ilyenre lenne szüksége.

</self-reklám>

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs