Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #1712 üzenetére
Köszi
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:
az oldalamon már használtam egy objecten a .click() metódust, de ez folyamatosan klikkelt, nekem olyan kéne ami csak egyet klikkel. Nem próbáltam még ki -bár rekerestem referenciában, hogy a .click() nek milyen argumentumai lehetnek, de nem találtam semmit
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- SSD kibeszélő
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest