Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Tudom a kódban már egyszer belefutottam, és plusz parancs kellett kiszűréshez, de itt most tényleg nem volt copy/paste. Ha a startig kitörlöm, elindul rendben, csak ugye IP cím hijján nincs mit csinálnia, leáll, de mivel szervíz-ként van bejegyezve, a systemd újraindítja, és kész a végtelen történet. Plusz mielött fix, a kódba épített IP címmet használt, paraméterek nélkül simán beröffent, miután meglettek adva a környezeti változói (Environment=PATH=/usr/bin:/usr/local/bin, Environment=NODE_ENV=production)
Már az is nagy lépés számomra, hogy npm start-al képes vagyok szervízként indítani. Ha a többi autostart megoldással is felsülök, kénytelen leszek visszalépni egyet, és fixen a kódba beleírni az IP címet.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borderlands 4
- Hálózati / IP kamera
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest