- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
#79484416 #10221 üzenetére
Tudom a kódban már egyszer belefutottam, és plusz parancs kellett kiszűréshez, de itt most tényleg nem volt copy/paste. Ha a startig kitörlöm, elindul rendben, csak ugye IP cím hijján nincs mit csinálnia, leáll, de mivel szervíz-ként van bejegyezve, a systemd újraindítja, és kész a végtelen történet. Plusz mielött fix, a kódba épített IP címmet használt, paraméterek nélkül simán beröffent, miután meglettek adva a környezeti változói (Environment=PATH=/usr/bin:/usr/local/bin, Environment=NODE_ENV=production)
Már az is nagy lépés számomra, hogy npm start-al képes vagyok szervízként indítani. Ha a többi autostart megoldással is felsülök, kénytelen leszek visszalépni egyet, és fixen a kódba beleírni az IP címet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Mozilla Firefox
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Google Pixel topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő