- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Még nem hallottam erről javascript -nél.
Mi ez? Mármint amit írtál "const scope"
Class -okról se hallottam csak java alatt tanultam, de javascript alatt nem. Viszont azt megtaláltam [link]
Amit írtál arra hogy keressek?Nem tudom, mert még nem hallottam erről, de ahogy gondolom, úgy nem jó amit írtál.
Nem én hívom meg. Események hívják meg a függvényeket.
Bár az első amibe az url ellenőrzés van, az minden esetben hamarabb fut le, mint amibe az url true/false érték kellene.- az url ellenőrzést promise -val csinálom, ha jól tudom.
Eddig működött. Most már nem.
Megírtam, működött, de az értéket nem tudtam.átadni, így változtattam, változtattam....stb.
Most ott tartok, hogy már nem tudom hogy írtam meg és már nem működik. Nem ad false/true értéket.
Nagyon béndzsa vagyok promise -ban, és ezért nem tudom újra kreálni. Nem emlékszem mit csináltam először.-nem értem néha mi történik. Vannak dolgok amik nekem nem úgy működnek mint kellene. Pl van egy url ami programban 'undefinied' -et ad, mig, ha kimásolom, akkor bongésző megnyitja a linket. Többi link működik. Tehát fogalmam sincs az az egy miért nem.
Vagy globális változó nem globális néha.
/Ezek nem kérdések, csak nyafogok , mert semmi értelme annak ami történik
/
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/