Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
uh, egyre rosszabbul hangzik. ezek nekem sajnos nem sokat mondanak... miért nem azon a területen adnak feladatot, amiben otthon vagyok... ASP-ben már kész lenne rég.
Na mindegy, azért köszönöm. Elindulok valamerre és feltúrom a netet, meglátom, mit találok.
Köszi még egyszer!
-
-
Sziasztok!
Van egy problémám, amit meg kellene megoldanom, de mivel a java, javascript számomra elég ismeretlen, nem is tudom megoldani.
Kellene egy weblap 3 legördülő menüvel, amik MSSQL-ből táplálkoznak. Az első kettő szabad, nincs kapcsolat, de a harmadik értéklistája az első kettő kiválasztott id-jai alapján kellene, hogy összeálljon. Vagyis a 3.-on a szűrőfeltétel az előzőek kiválasztott elemei. Ezt javascript-ben kellene megoldanom, de nem megy. Tudtok esetleg segíteni ebben?
KöszönömAz SQL-lel nincs is gondom, lehet akár tárolt eljárás is, de megjelníteni nem tudom sehogy a weblapon. C#-ban nem okoz gondot, de mint mondtam, java nem az én világom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor szerinted miben lehet, amit aztán htmpl-be be tudok gyúrni? Muszáj, hogy template-eket alkalmazzak erre az oldalra is, mert egységes kinézet kell és htmpl-eket használ a projekt mindenhol.