- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
uh, egyre rosszabbul hangzik. ezek nekem sajnos nem sokat mondanak... miért nem azon a területen adnak feladatot, amiben otthon vagyok... ASP-ben már kész lenne rég.
Na mindegy, azért köszönöm. Elindulok valamerre és feltúrom a netet, meglátom, mit találok.
Köszi még egyszer! -
-
Sziasztok!
Van egy problémám, amit meg kellene megoldanom, de mivel a java, javascript számomra elég ismeretlen, nem is tudom megoldani.
Kellene egy weblap 3 legördülő menüvel, amik MSSQL-ből táplálkoznak. Az első kettő szabad, nincs kapcsolat, de a harmadik értéklistája az első kettő kiválasztott id-jai alapján kellene, hogy összeálljon. Vagyis a 3.-on a szűrőfeltétel az előzőek kiválasztott elemei. Ezt javascript-ben kellene megoldanom, de nem megy. Tudtok esetleg segíteni ebben?
KöszönömAz SQL-lel nincs is gondom, lehet akár tárolt eljárás is, de megjelníteni nem tudom sehogy a weblapon. C#-ban nem okoz gondot, de mint mondtam, java nem az én világom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest