- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
válasz
Oryctolagus #11525 üzenetére
Elnézést mobilról írtam és nem olvastam át mielőtt elküldtem.
A második sorban csak annyit akartam mondani hogy csak a kezdőknek szánt feladatokat gyakrolnám.
Tehát a ha van olyan akkor a legegyszerűbb telepítő csomag is elég. -
bambano
titán
válasz
Oryctolagus #11522 üzenetére
lehet, megfontolnám, hogy nem a programot telepíten a pendrájvra, hanem a telepítőkészletet másolom rá...
-
bambano
titán
válasz
Oryctolagus #11518 üzenetére
nem a pendrájvod lassú, a ramod kevés.
egyébként meg árulnak külső ssd cage-t, amibe olyan ssd-t raksz, amilyet akarsz, és 3-as usb-n rádughatod a gépre. -
axioma
veterán
válasz
Ha ugyis tanulas a cel, es nem elsosorban az IDE-t akarod megtanulni, akkor keress fel egy szimpatikus site-ot amelyik hasznal online ide-t (codechef, hackerearth, leetcode stb.) - ezekne'l meg kesz feladatokat is talalsz.
Viszont fontos kerdes, hogy mennyire munkadhoz kotodik a programkod alkotasa (fejleszto vagy csak mas nyelvben, vagy teljesen mas), mert a cegen policy-je siman kizarhatja az aka'r ilyen kezdo szintu kod barmilyen (pendrive, online ta'rolas) kivitelet a ceg rendszerein kivulre, tajekozodj. [Mi prog.club-ot csinalunk a ceg profiljatol teljesen fuggetlen stilusban, de ha akar ceg altal tamogatott oktatasban vagy, akkor sem lehet cegbelso kornyezetbol kodsorokat kifele vinni, pl. feladatot megoldani/beadni, mert az mar a ceg tulajdonaban levo kod leak-elesenek szamit.] -
válasz
notepad++ - működik x86 és pendrive is tudod tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows Insider Program
- Jelszókezelők
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest