- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
evilskati #4651 üzenetére
Nem igazán értem mit csinálsz. Azt mondod, hogy az ingatlan osztályból származtatod a lakás osztályt, de akkor miért állítod statikusra az ingatlan osztály LinkedHashSet-jét? Elég volna protected/public-ra írni az addRezsi(...) metódust és látná a lakás is, akkor pedig a konstruktorban csak annyit kéne csinálnod, hogy addRezsi(...). Ha külön-külön ingatlanok és lakások léteznek akkor miért statikus a listád és a metódusod, hogy fogod visszakeresni, hogy melyik ingatlanhoz melyik rezsi tartozik?
Akárhogy is, ez így nem lesz jó.
Tekintve, hogy ma nagyon ráérek elkészítettem a programot, nálam tökéletesen fut:
Program.java
Ingatlan.java
Lakas.java
Rezsi.javaNem túl gyönyörű a kód, tudom, de legalább működik.
Szerk.: (#4652) evilskati - Ehhhh, ha nem felejtettem volna el frissíteni az oldalt...
Amúgy mi volt a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest