- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
evilskati
üzenetére
Nem igazán értem mit csinálsz. Azt mondod, hogy az ingatlan osztályból származtatod a lakás osztályt, de akkor miért állítod statikusra az ingatlan osztály LinkedHashSet-jét? Elég volna protected/public-ra írni az addRezsi(...) metódust és látná a lakás is, akkor pedig a konstruktorban csak annyit kéne csinálnod, hogy addRezsi(...). Ha külön-külön ingatlanok és lakások léteznek akkor miért statikus a listád és a metódusod, hogy fogod visszakeresni, hogy melyik ingatlanhoz melyik rezsi tartozik?
Akárhogy is, ez így nem lesz jó.
Tekintve, hogy ma nagyon ráérek elkészítettem a programot, nálam tökéletesen fut:
Program.java
Ingatlan.java
Lakas.java
Rezsi.javaNem túl gyönyörű a kód, tudom, de legalább működik.

Szerk.: (#4652) evilskati - Ehhhh, ha nem felejtettem volna el frissíteni az oldalt...
Amúgy mi volt a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akárhogy is, ez így nem lesz jó.

Amúgy mi volt a megoldás?