- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
most nem tudom elérni, de nincs is értelme. Semmi értelmes nincs az exceptionban, ugyan az vagy 10x unmarshalling ? jaxb akármi at (és persze egyik at sem az én kódomra mutat). Ha elrontom a date formátumát, akkor legalább amiatt sír, de ha kijavítom, akkor már ?
#9783: igen, tényleg ? van... a response az a soapui szerint tökéletes... ugyan is az csinálja, az a mockservice
ugyan abból a wsdl-ből, konkrétan ugyan arra a fájlből van generálva a kliens, és a soapui dolga is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden, ami Unreal Engine
- Tudományos Pandémia Klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Garanciás Zalman házak!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyan abból a wsdl-ből, konkrétan ugyan arra a fájlből van generálva a kliens, és a soapui dolga is.