- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Dini #8250 üzenetére
A késleltetést a _fuse változó adja, amit az onUpdate csökkent egyesével. Ha leszámolt 80-ról 0-ra, megkeresi a saját ID-ját és robban. Nem látok benne olyan részletet, ami véletlenszerűséget adna neki.
Ettől függetlenül szerintem ez elég jó kiindulási alap, és nem a Forge osztályait használja, kivéve a SideOnly annotációt, ami meg mintha Forge-ban is lett volna.
Majd egyszer én is bele akarok mászni a témába, mondjuk más irányból: a Dockercraft. birizgálja a fantáziámat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest