- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Jó, akkor anonymous vagy local class se lehet? Pl. nem implementálhatsz egy Comparatort inline. Miért? Hogyan?
Persze, a nested class is class, ha de ha pl. egy beadandó automatikus kiértékelő rendszer valamilyen mesterséges korláta az, hogy "1 db osztályt" használhatsz, akkor lehet opció.
Egyébként nyilván ökörség bármi ilyen megkötés. -
skoda12
aktív tag
Volt több ilyen tárgyam is, ahol meg volt határozva keményen, hogy csak a tanár libjeit lehetett használni. Oop prog tárgyhoz írt prof valami horror libet millió template paraméterrel ellátva, aminek kb az volt a lényege, hogy nem lehetett ciklust írni, mert hogy akkor az nem OO. Az volt a terv, hogy a diák majd funktorokat ad át a lib osztályainak.
Bementem vizsgára, 30 sorban megoldottam a feladatot, majd megbuktattak egy for ciklus miatt. Ez ilyen, túl kell élni ezeket a tárgyakat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest