- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Lortech #7849 üzenetére
A szabály az szabály. Sőt, lambdát is tilos írni, hátha véletlenül classra fordul.
Amúgy nem tudom, engem szerencsére nem érint. Csak sajnálom azt, akit igen. Remélem nem megy el tőle a kedve, amíg munkát nem talál. Akkor végre tanulhat is valami hasznosat.
Bocsánat a kirohanásomért, de nehezen viselem, ha oktatás címszó alatt rossz szokásokra nevelnek.Ha az automatikus kiértékelő rendszer (teszt?) az oka, akkor az a hibás és meg kell javítani. A teszt arra való, hogy a public APIn keresztül ellenőrizze a cuccot, se több, se kevesebb. Hogy én azt belül hogyan oldom meg, hány osztályt hozok létre mögötte és azok hogyan viselkednek, ahhoz senkinek semmi köze.
szcsaba1994: Ez a Tabla osztály konkrétan micsoda? Úgy érzem, hogy ez a Node... legalábbis ahogyan használni szeretnéd. A minimax elindul egy Node-on (Tablan?) és rekurzívan egyre mélyebbre haladva bejárja a gyerekeit, akik szintén Node-ok. Vagy a Tabla csak valami payload?
Amúgy igen, a gyerekek és az érték mindenképpen kell a számításhoz. Meg az az infó, ami alaján eldöntöd, hogy az aktuális Node min vagy max. A szülőt én feleslegesnek tartom, de nem ismerem a feladatot, szóval lehet, hogy kell.
Valami ilyesmi:
class Node {
private List<Node> children;
private int heuristicValue;
private boolean isMax; // például, de más módon is el lehetne dönteni hogy min vagy max
...
}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest