- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na várj, sztem senki nem mondta, hogy nincs szükség komoly elméleti alapozásra (persze ezt is ésszel kéne, gyakran ez sem elmondható), inkább arról van szó, hogy először meg kéne egyáltalán hozni az egész programozáshoz a kedvedet, nem pedig elvenni azt (akár egy egyetemi/OKJ-s/akármilyen képzésről van szó, akár egy könyvről), értelmes módon kellene vegyíteni a gyakorlati alapismereteket az elméleti háttérrel, de valahogy ez a legtöbbször átcsap abba, hogy kőkeményen nyomatjuk az elméleti bullshitet, hogy legyen mit jól számonkérni, aztán inkább csak úgy mellesleg vannak gépes laborok is, ahol ledarálják, ami kell (elavult eszközök rulez), ha nincs előképzettséged, így jártál, aztán mennek a következő anyagra, csak pörgessük ki a kötelező számonkérhető anyagot. Természetesen ettől még vitathatatlan, hogy saját szorgalom nélkül úgysem fog senki megtanulni programozni, de nem mindegy, hogyan lökdösnek előrébb, vagy csak tömik az agyadat olyannal, amitől csak összevisszaság lesz a fejedben. Ahogy észrevettem, ez nagyon általános probléma.
BME-n azóta szerencsére látok némi javulást az elsősöknek leadott anyagban, ahogy nézegettem a honlapokat. Amikor én jártam prog1-re, elég borzalmas volt a helyzet. Amúgy a kedvencem az volt, amikor az előadó a perifériákról beszélt, hogy hű de jó, hogy van a billentyűzet, meg az egér, 1 perc múlva meg egy C-ben írt kódot mutogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- További aktív témák...
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest