Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na várj, sztem senki nem mondta, hogy nincs szükség komoly elméleti alapozásra (persze ezt is ésszel kéne, gyakran ez sem elmondható), inkább arról van szó, hogy először meg kéne egyáltalán hozni az egész programozáshoz a kedvedet, nem pedig elvenni azt (akár egy egyetemi/OKJ-s/akármilyen képzésről van szó, akár egy könyvről), értelmes módon kellene vegyíteni a gyakorlati alapismereteket az elméleti háttérrel, de valahogy ez a legtöbbször átcsap abba, hogy kőkeményen nyomatjuk az elméleti bullshitet, hogy legyen mit jól számonkérni, aztán inkább csak úgy mellesleg vannak gépes laborok is, ahol ledarálják, ami kell (elavult eszközök rulez), ha nincs előképzettséged, így jártál, aztán mennek a következő anyagra, csak pörgessük ki a kötelező számonkérhető anyagot. Természetesen ettől még vitathatatlan, hogy saját szorgalom nélkül úgysem fog senki megtanulni programozni, de nem mindegy, hogyan lökdösnek előrébb, vagy csak tömik az agyadat olyannal, amitől csak összevisszaság lesz a fejedben. Ahogy észrevettem, ez nagyon általános probléma.
BME-n azóta szerencsére látok némi javulást az elsősöknek leadott anyagban, ahogy nézegettem a honlapokat. Amikor én jártam prog1-re, elég borzalmas volt a helyzet. Amúgy a kedvencem az volt, amikor az előadó a perifériákról beszélt, hogy hű de jó, hogy van a billentyűzet, meg az egér, 1 perc múlva meg egy C-ben írt kódot mutogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- Esik a hóóó!!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ez alaptudás. Nekem pl. a Lebesque integrállal van problémám.