- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
"Nézem ezt az Angster féle könyvet, mennyire gáz hogy kb 11 éves már? Érdemes ebből elkezdenem tanulni a 0-ról?"
Az objektumorientált szemlélet 11 évvel ezelőtt is ugyanaz volt, mint ma. A javaban a String se változott azóta. Jól is néznénk ki, ha 11 év alatt az alap dolgok érvényüket vesztették volna. Persze, ma már fogsz korszerűbb(nek kikiáltott) technológiákat találni bizonyos problémákra, de ha majd azokba belenézel akkor rájössz, azok is csak az örök érvényű alap dolgokból építkeznek. Csak megírták helyetted a frappáns megoldást az adott problémára.
Én a relációs adatbázisokról minden alap dolgot az 1978-ban kiadott Halassy féle könyvből tanultam.. Ott volt leírva jól és érthetően az összes dolog. Még az államvizsgára is ebből készültem eben a témában (2003-ban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest