Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
"Nézem ezt az Angster féle könyvet, mennyire gáz hogy kb 11 éves már? Érdemes ebből elkezdenem tanulni a 0-ról?"
Az objektumorientált szemlélet 11 évvel ezelőtt is ugyanaz volt, mint ma. A javaban a String se változott azóta. Jól is néznénk ki, ha 11 év alatt az alap dolgok érvényüket vesztették volna. Persze, ma már fogsz korszerűbb(nek kikiáltott) technológiákat találni bizonyos problémákra, de ha majd azokba belenézel akkor rájössz, azok is csak az örök érvényű alap dolgokból építkeznek. Csak megírták helyetted a frappáns megoldást az adott problémára.
Én a relációs adatbázisokról minden alap dolgot az 1978-ban kiadott Halassy féle könyvből tanultam.. Ott volt leírva jól és érthetően az összes dolog. Még az államvizsgára is ebből készültem eben a témában (2003-ban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest