Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Sajnos még nem akadtam rá a panel-es megoldásra, viszont óriási hírem van: hétvégén SIKERÜLT olyan algoritmust írnom, amelyik rendesen keres a négyzethálón, tehát sikerül hibamentesen kerestetni vele ( kb. 3 órát gondolkodtam rajta). Eddig még nem tudtam megszívatni, szóval most már talán menni fog a dolog. Ráadásul a kép betöltése is sikerül, tehát már háttér is van. Ha kész lesz a progi, akkor majd publikálom
Természetesen most MI-t kellene bele rakni. Van elképzelésem, de ha valakinek van valami szuper ötlete, akkor ne kíméljen!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest